Βοήθεια με win7 και laptop

R

ROSSONERO

Guest
Εχω παραγγειλει αυτο "http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=696 "
Θέλω όμως την βοήθεια οσων γνωρίζουν.
Υπάρχει δυνατότητα κατα την αρχική εγκατάσταση η επιλογη 32 bit ή 64bit εκδοση των windows 7.
Τι επιλογη πρέπει να κάνω και ποιες οι διαφορες μεταξύ τους.
Κατόπιν οτι προγραμμα θα εγκαθιστω θα πρεπει να ειναι και το ανάλογο? (32 ή 64)
Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατι δεν εχω δει καν τα 7....και την λειτουργία τους.

Λοιπον φιλε μου
Ηδιαφορα των WIN 32 και 64 Bit οτι ο επεξεργαστης μπορει αν τρεχει με 64 bit να εχει πιο γρηγορη προσβαση στην μνημη δηλαδη φαντασου να εχεις 32 γραμες και 64 γραμες να προσπαθουν να παρουν πληροφοριες και να τις στιλουν στον επεξεργαστη .
Το αλλο ειναι οτι τα 64 bit αναγνωριζουν ολοι την μνημη που εχεις δηλαδη να εχεις 4 GB μνημη τα 32 bit θα αναγνωρισουν μονο λιγο πανω κατω στα 2,9 GB ενψ τα 64 bit και τα 4 GB .
Τα Win7 ειναι ενα πολυ καλο λειτουργικο αρκει να ειναι το Win7 Professional η Ultimate για να εχεις ολα τα καλουδια που η Microsoft εχει βαλει στο καινουριο της λειτουργικο
Τωρα για τα προγραμματα εκτος απο καποια Antivirus που εχουν και 32 bit και 64bit και ορισμενα αλλα , τα 64 bit μπορουν να τρεξουν ολα τα 32 bit προγραμματα χωρις προβλημα .
Μια ακομη διαφορα ειναι ο IE 8 που μπορει και τρεχει στα 64bit και πρεπει νατον κατεβασεις απο την Microsoft θα δεις την διαφορα γιατι τρεχει με μεγαλη διαφορα ταχυτητας κια αυτο γιατι εκμεταλευεται τα 64 καναλια κατι που το Firefox δεν εχει .
Αν εχεις PC με 32 bit δεν μπορεις να τρεξεις προγραμματα 64bit .
Αν θελεις κατι αλλο στeιλε μου PM

Members online