Συνδεση Internet σε δευτερο υπολογιστη

Πηρα ενα Usb με cd εγκαταστασης για να εχω και σε εναν αλλο υπολογιστη που ειναι μεσα στο σπιτι μου συνδεση στο ιντερνετ,οταν το εγκατεστησα και πηγα κανω την συνδεση μου λει οτι δεν συνδεθηκε.Γιατι?Δεν ειναι αρκετο αυτο που εκανα?Μηπως θελει και το καλωδιο Ethernet?Εγω πιστευα πως μονο με αυτα τα δυο που προαναφερα ηταν αρκετα!Με μια εγκατασταση του cd και του Usb δηλ.ολα θα ηταν O.K.
Τι πρεπει να κανω απο εδω και περα?
'Η μηπως ειναι αρκετα αυτα και απλα εγω εκανα κατι λαθος στην συνδεση ή στην εγκατασταση?
Σας ευχαριστω!!!!!!
Υ.Σ.Η συνδεση ειναι otenet και εχω ασυρματο router της conn-x!

Αν κατάλαβα καλά, ενώ έχεις ήδη ένα ασύρματο router συνδεδεμένο σε adsl, πήρες και ένα adsl modem το οποίο εγκατέστησες σε 2ο Pc. Θεωρώ ότι το έχεις ρυθμίσει σωστά όσον αφορά στα στοιχεία για να συνδεθείς στην ΟΤΕnet. Αλλά και έτσι βέβαια, δεν μπορούνε με αυτόν τον τρόπο να είναι και τα 2 ταυτόχρονα συνδεδεμένα.
Εξήγησέ μας λίγο καλύτερα ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της εγκατάστασής σου... :Laie_41mini:

Ειναι σταθεροι υπολογιστες και οι δυο!Λοιπον αυτην την στιγμη εχω συνδεση στον παλιο Windows XP,otenet με ασυρματο router,CONN-X BaudTec.Θελω τωρα να εχω συνδεση και σε αυτον που πηρα Windows Vista!
Σε αυτον με τα vista θελω να εχω ιντερνετ,οπου πηρα το SWEEX
WIRELESS LAN USB 2.0 ADAPTER 54 MBPS ,και το εγκατεστησα μαζι,και το USB και το cd!
Εδω ειναι το προβλημα,αφου κανω την συνδεση και βαλω τον κωδικο που ζηταει,μου βγαζει ενα πινακα οπου λεει οτι αυτην την στιγμη ειστε συνδεμενος με τον ote connx αλλα δεν εχετε προσβαση στο ιντερνετ!!!!

Ευχαριστω πολυ φιλε Μαρκο,ολα ενταξει,να εισαι παντα καλα και Καλη Ανασταση!!!!!!!!!!!!!

Members online

No members online now.